За Нас

Компанията Нурсан Електрик Донанъм е основана през 1976 година, а от 1992 година до днес осъществява дейността си в гр. Истанбул - Турция в предприятие със закрита площ над 35,000 квадратни метра.

През 2002-а година съвместното сътрудничество между Нурсан Електрик Донанъм и Куш Груп основава фирмата Нурсан Отомотив ЕООД, която понастоящем осъществява дейността си в предприятие намиращо се в с. Люляково обл. Бургас със закрита площ 7000 квадратни метра. "Нурсан" работи с над 20 клиента от Турция, Франция, Италия и общият оборот достига 60,000,000 Евро.

Нурсан произвежда автобилни кабелни системи и акумулаторни кабели за леки автомобили, леко-товарни автомобили и камиони.

Същевременно предлага широк спектър от продукти за производителите на бяла техника, предоставя на клиентите си, възможност за развитие на продукта, сравняване на продукта, масово производство и обслужване на място.

Основните компоненти на инсталацията - кабели и аксесоари са производство на Нурсан. Това е гъвкава компания която може да се справи с всякакви промени в поръчките от страна на клиентите си с цел да ги удовлетворява напълно.

Нашата Политика

Стратегията ни, Визията ни, Мисията ни, Ценностите ни

Politikamiz

Stratejimiz, Vizyonumuz, Misyonumuz, Değerlerimiz

Our Policy

Our Strategy, Vision, Mission, Values